1.ADA*Christmas off-line cup
Aktuality
27.prosince 2010,13:49 hodPrávě byly zveřejněny výsledky našeho 1.ADA* Christmas cupu. Trošku posuneme časový harmonogram, protože výsledky jsou zpracovány o jeden den dříve, než bylo v plánu /kvůli celkem malé účasti /. Nyní běží 24 hodin, kdy si všichni účastníci mohou zkontrolovat, zda sedí všechny časy a výsledky a popřípadě vznést nějakou námitku. Námitky pište sem na web, do vzkazů.
Pokud se tak nestane, zítra v odpoledních hodinách budou výhercům odeslány jejich výherní tagy na jejich TM účty a v emailu obdrží případný návod, jak tag zaktivovat.
Všem účastníkům chci poděkovat, že našli čas a chuť se našeho cupu zúčastnit. Díky také patří Joyridovi, za jeho pomoc s technickými věcmi kolem cupu, znovu Joyovi a Irabigovi za práci, kterou si dali s mapami, mody, billboardy a vším tím kolem map a pak děkuji také HULICZOVI, za vyrobení výherních tagů.
Ukázky výherních tagů budou zveřejněny v galerii po jejich předání výhercům.
26.prosince 2010V sekci " Účastníci cupu " jsou již uvedeni první účastníci, jejichž emaily s replaypacky byly v pořádku a byli přijaty do soutěže. Seznam budu průběžně aktualizovat.
25.prosince 2010Již mi začly chodit první replaypacky do našeho off-line cupu, ale bohužel mají spoustu nedostatků !!!!!
Chybí jim přílohy s replaypacky, neuvádíte své loginy ale nicky, či zasíláte replaye a né zkomprimované replaypacky !!!!
Samozřejmě přijmu replaypacky zaslané ve formátu .rar /je to stejné jako .zip / a budu tolerovat dokonce ikdyž zašlete samostatné replaye, ale musí být všechny v jednom emailu !!
POZOR !!!! Uvádějte svoje LOGINY do hry, nééé nicky !!!
LOGIN= přihlašovací jméno Vašeho účtu do hry . NENÍ TO NICK !!!!
Najdete ho při spuštění TM, když Vám naskočí "Připojení k účtu", tak jak zadáváte heslo pro Váš účet, je tam řádek nad tím, kde je napsáno "přihlašovací jméno" . Přesně to, co je uvedeno v tomto řádku, je Váš LOGIN DO HRY !!! A přesně to uvádějte v emailu s replaypackem !!!!!
Váš login potřebuji k ověření Vašeho účtu na oficiálních stránkách hráčů TM, kde mi to ukáže veškeré informace o Vašem herním účtu a např. i přesnou podobu Vašeho nicku.
Příklad na vysvětlenou : můj login ve hře je : ameliesachs. Můj nick je : ADA* AMÉLIE. Rcc.
Pokud si budete chtít ověřit můj účet, na těchto stránkách : TM LADDER najeďte na TMNF nebo na TMUF >> search a player >> a do políčka napište ameliesachs a klick na search a vyjedou Vám informace o mém účtu, aktuální podoba nicku a vše......
Pokud nebude v emailu uveden login, aby bylo možno si Váš účet zkontrolovat a ověřit, nebudou tyto replaypacky přijaty do soutěže, přesně jak je napsáno v pravidlech !!!
A před odesláním emailu si prosím zkontrolujte, zda opravdu obsahuje přílohu s replaypackem !!!!!!
Emaily, které stihnu zkontrolovat do zítřejších 23:00 obešlu s oznámením, zda Váš email byl v pořádku a zařazen do soutěže či byly zjištěny nějaké nedostatky, které je potřeba napravit. Zbytek bohužel má smůlu, takže prosím vše důkladně zkontrolujte před odesláním emailu !!!!
9.prosince 2010Na našem hlavním týmovém webu jsme zřídili anketu, ve které můžete dát hlas mapě, která se Vám nejvíce líbí. A protože se Vám možná bude líbit více map, můžete přesně na minutu po třech dnech, hlasovat v anketě znovu, pro další mapu.
5.prosince 201018:00 h - vypuštěn mappack a cup byl zahájen.
14:33 h - upravena pravidla do konečné verze
30.listopadu 2010 :Cup bude spuštěn přesně podle plánu, v neděli, 5. prosince 2010 v 18:00.
21. listopadu 2010:Aktualizováno pravidlo č. 1 a č.4 v Pravidlech, podmínkách a informacích k vánočnímu cupu.
29. října 2010Dnes jsme pomalu začli připravovat tyto stránky na spuštění našeho 1.ADA* Christmas off-line cupu.